Badkrukor finns, så enkelt är det men det finns ingen anledning att försumma sommarens alla möjligheter till att utöva någon form av lek, spel och motion fast man inte gillar att vara i vattnet. Det är förresten underligt det där med badkrukor. Det brukar komma med åldern. Som barn uppskattar de flesta att skvätta omkring i vattendrag och till och med vattenpölar men så går några av oss det trista ödet till mötes att vi helst inte ens doppar ner en tå i vattnet på sommaren. Vad hände? Svårt att svara på men som sagt, att vara en vattenkruka är inget hinder för att njuta av sport, spel och lekar på stranden. Frisbee är något vi alla kan ägna oss åt och det är perfekt för stranden. Man kan vara två eller flera som kastar denna plastmanick mellan sig. Och poängen?

Poängen är att det är jätteroligt. Inte bara det, trots att det inte krävs något annat än denna billiga plastmanick och lite vilja att resa sig upp från sin liggande ställning och faktiskt GÖRA något – så är det en utmärkt motionsform. Återigen något som alla kan ägna sig åt. Självklart är det roligt att bli bra på det man gör och att snyggt kunna slänga sig upp i luften och med en cool graciös stil plocka ner frisbeen för att svinga den vidare till näste mottagare med en sån där cool nonchalant min. I am soo Goood. Och, ja, det är fullt möjligt för alla att göra det.

Likadant med beachvolley, också en demokratisk sport alla kan ägna sig åt. Ett nät och en boll och några hågade. En utmärkt stunds nöje och träning. Man blir så glad efteråt också över att faktiskt ha gjort någonting. En rolig stund med motion.

Det finns många såna sporter man kan ägna sig åt som badkruka. Det ska va gött att leva. Upp och hoppa!